Praktisch maandblad voor primair onderwijs

Abonnement

Wat is Praxisbulletin en voor wie?

Praxisbulletin is al vanaf 1982 het meest gelezen onderwijsblad van Nederland. Het wordt gelezen door leerkrachten en directies in het primair onderwijs. Praxisbulletin biedt praktische lesideeën, inspiratie en achtergrondinformatie over onderwijsontwikkelingen.Hoe vaak verschijnt Praxisbulletin? Praxisbulletin verschijnt tien keer per jaar (maandelijks, behalve in juli en augustus).

Hoe ziet Praxisbulletin eruit? Kan ik een exemplaar inzien?

Praxisbulletin is een rijk geïllustreerd maandblad met kant-en-klare lesideeën. Op deze pagina kun je door een inkijkexemplaar bladeren.

Hoe kan ik Praxisbulletin ontvangen?

Je kunt je hier abonneren op Praxisbulletin.

Ontvang ik Praxisbulletin thuis of op school?

Je ontvangt Praxisbulletin op het door jou opgegeven adres.

Kan ik een los exemplaar bestellen?

Jazeker, voor 10 euro kun je hier een los nummer bestellen.

Kan ik als student ook een abonnement krijgen?

Dat kan zeker. Studenten ontvangen zelfs 50% korting op Praxisbulletin. Bekijk hier de verschillende abonnementen van Praxisbulletin.

Ik val in op verschillende scholen. Hoe kan ik dan een abonnement afsluiten?

Om een abonnement af te sluiten hoef je geen school te zijn. Ook particulieren kunnen abonnee worden.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik dan ook een abonnement afsluiten?

Ja, Praxisbulletin wordt ook verzonden naar het buitenland. Hiervoor vragen we wel een extra tegemoetkoming in de portokosten. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen naar abonnement@praxisbulletin.nl.

Digitaal

Verschijnt Praxisbulletin ook digitaal?

Ja, als abonnee kun je alle artikelen ook online lezen. Ook heb je toegang tot het volledige archief. Alle handige tips, lijstjes, artikelen en lesmaterialen van de afgelopen jaren staan daar voor je klaar. Daarnaast ontvang je tien keer per jaar het blad. Wij hebben op dit moment nog geen optie tot een enkel digitaal abonnement.

Ik wil een artikel lezen, maar er wordt om een wachtwoord gevraagd. Waar vind ik dit wachtwoord?

Vul altijd het huidige wachtwoord in om een artikel te lezen. Je vindt dit wachtwoord onderaan pagina 3 van het meest recente Praxisbulletin.

Ben je nog geen abonnee? Kijk dan hier voor onze verschillende abonnementen. Als abonnee heb je niet alleen online toegang tot het laatste Praxisbulletin, maar ook tot het volledige archief. Alle handige tips, lijstjes, artikelen en lesmaterialen van de afgelopen jaren staan daar voor je klaar. En natuurlijk ontvang je tien keer per jaar het blad Praxisbulletin.

Is het ook mogelijk om alleen een digitaal abonnement af te sluiten?

Als abonnee krijg je automatisch tien keer per jaar het blad op de mat. Wij hebben op dit moment nog geen optie tot een enkel digitaal abonnement.

Hoe ver terug gaat het online archief?

Het eerste Praxisbulletin verscheen al in 1982, maar ons online archief gaat terug tot 2008. Daarmee houden we de artikelen actueel en betekenisvol in het hedendaagse onderwijs.

Ik heb geen abonnement maar ik ben nieuwsgierig naar een bepaald artikel, kan ik dat lezen of ontvangen?

Jazeker, voor 10 euro kun je hier een los nummer bestellen.

Inhoudelijk

Kan ik zelf ook een artikel schrijven voor Praxisbulletin?

Maak je zelf weleens lessen of bedenk je projecten voor in de klas? Is er een bepaald onderwerp waarover je zou willen schrijven? Mail je idee of een conceptartikel naar info@praxisbulletin.nl. Je inzending wordt dan besproken binnen de redactie. Je krijgt altijd een reactie. Heb je een idee, maar zie je op tegen het schrijven van het artikel? We kunnen je altijd begeleiden.

Ik heb een idee of verzoek voor een artikel, waar kan ik dat kwijt?

Mis je een bepaald onderwerp of heb je heb een idee voor een artikel? Mail het naar info@praxisbulletin.nl. We bespreken je idee binnen de redactie. Je krijgt altijd een reactie.

Kan ik adverteren in Praxisbulletin en/of op Praxisbulletin.nl?

Wil je adverteren in Praxisbulletin of op de site? Download hier de tarievenkaart met meer informatie.