Escape boek

Ivan Tapia, Linde Montse

466

Escape boek

Lia heeft een bijzonder talent: ze kan in het hoofd van anderen ‘inbreken’, en dus de geheimen en herinneringen van anderen achterhalen. Dan krijgt ze een uitnodiging van De Broederschap van de Sleutel. Ze vragen haar om zich te bewijzen. Lukt het haar om samen met de lezers de raadsels op te lossen?

Dit is geen gewoon boek. Door de keuzes die je als lezer maakt en de codes die je kraakt, worden de wendingen in het verhaal bepaald. Het boek leest als een combinatie tussen een puzzelboek en een roman. En dat maakt het fascinerend en afwisselend. De lezer gaat met Lia op pad en krijgt steeds korte samenvattingen van de belangrijkste informatie. Hierdoor hou je ook na het kraken van een code overzicht in de verhaallijn. Het leest makkelijk: korte verhalen worden afgewisseld met codes en puzzels, waarbij er altijd hulp is om deze te kraken.

Praktische informatie

bovenbouw

Escape boek
auteur: Ivan Tapia, Linde Montse
uitgever: Witte Leeuw

In de boekenrubriek Lekker lezen bespreken we iedere maand verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.