Crazy cavia’s

L. Dufreney, Miss Prickly

686

Crazy cavia's

Cesar is een grijze cavia. Hij verhuist van het platteland naar het cavia- verblijf van Enzo en Sarah. Daar maakt hij kennis met andere cavia’s die stuk voor stuk heel vreemd en gek zijn. Cesar ziet maar een oplossing: hij moet hier zo snel mogelijk weg… Weg van die crazy cavia’s! Of zijn ze misschien toch zo gek nog niet?

Crazy cavia’s is een stripboek dat kinderen vanaf AVI M4/E4 kunnen lezen. De illustraties zijn fris en het verhaal is ronduit hilarisch. Dit stripboek zal kinderen die moeite hebben met lezen, zeker aanspreken. De grapjes en korte avonturen wisselen snel af en de illustraties vertellen het verhaal, zoals het hoort in een goed stripboek. Het gaat uiteraard over de vriendschap tussen de cavia’s, maar verwacht geen diepere laag. Crazy cavia’s is eenvoudigweg een fijn stripboek met veel humor, dat je perfect even tussendoor kunt lezen. En als het boek uit is, weet je echt meer over cavia’s. Want de informatie over cavia’s die voorbijkomt, klopt gewoon.

Praktische informatie

middenbouw

Crazy cavia’s
auteurs: L. Dufreney, Miss Prickly
uitgever: Silvester

In de boekenrubriek Lekker lezen bespreken we iedere maand verrassende, nieuwe, inspirerende en interessante boeken om mee aan de slag te gaan in de klas.