Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe novembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 3 van dit jaar, en ook in nummer 2. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 3, 2014 - 2015
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.

Kijk ze daar nou staan Mensfiguren (3) - groep 7-8

Natuurlijk kunnen kinderen in de bovenbouw met woorden hun lichaamshouding beschrijven. Maar laat de bewustwording eens gebeuren door te ervaren… Mensfiguren tekenen is het eigen lijf voelen.
Door kinderen een verhaal te laten schrijven vanuit een personaal perspectief, leren ze om zich in iemand anders te verplaatsen.
Tags: schrijven

Lezen Tablet in de klas (3) - team

Veel leerkrachten zijn zoekende hoe ze tablets een plaats kunnen geven binnen het onderwijs. In deze negendelige serie willen we u rondom verschillende onderwerpen inspireren.
Tags: mediawijs
Leer de kinderen een smakelijk sinterklaaslied en laat ze zowel klassikaal als in circuitvorm werken aan toepasselijke activiteiten.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll