Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe decembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 4 van dit jaar, en ook in nummer 3. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 4, 2014 - 2015
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.
Rond Kerstmis en Nieuwjaar wensen we elkaar alle goeds. Een mooie gelegenheid om in de klas op zoek te gaan naar stilte, bezinning, dankbaarheid, aandacht en samenzijn.
Tags: kerstmis , kerst
Veel vogels kunnen bij flinke vorst niet zonder onze hulp. Door de kinderen in te schakelen bij directe hulpverlening, leert u ze ergens verantwoordelijk voor te zijn en oog te krijgen voor de natuur.
Tags: natuur
Nederland is al 200 jaar een koninkrijk en dat vieren we. Een goede reden om er op school aandacht aan te besteden.
Het werken met voorwerpen van vroeger is voor kinderen een boeiende ervaring. U vindt hierbij een lesopzet, praktische handreikingen en opdrachtkaarten.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll