Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe meinummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 9 van dit jaar, en ook in nummer 8. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 9, 2014 - 2015
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.

Op de fiets Activiteiten rond verkeer en de fiets - groep 3-4

Fietsen is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Binnen het muzikale thema ‘Op de fiets’ leren kinderen hun vertrouwde tweewielers en het verkeer een stuk beter kennen.
Tags: verkeer , lied

Aan de kook: Aardbeienmilkshake Aan de kook (8) - groep 1-8

In deze 32e jaargang van Praxisbulletin gaan we aan de kook. Elke maand vindt u in deze rubriek eenvoudige, gezonde recepten en praktische tips bij de uitvoering.
Tags: koken , recepten
Van leerkrachten wordt verwacht dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zo ook op het digitaal gebied. Gelukkig zijn er diverse kanalen die u op weg kunnen helpen.
Tags: mediawijs

Rekenen met Rothko groep 1-8

Pabo-studenten stelden hun docent Beeldende Vorming de vraag ‘Hoe koppelen we een vak als rekenen/wiskunde aan beeldende vakken?’ Lees mee hoe deze studenten vervolgens aan de slag gaan met werk van Mark Rothko en andere kunstenaars.
Tags: kunst
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll