Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe oktobernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 2 van dit jaar. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 2, 2015 - 2016
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.

Poëziefestival groep 6-8

Bij het voordragen van een gedicht zijn presenteren, declameren en memoriseren belangrijk. En waar kun je de geleerde gedichten beter voordragen dan op een poëziefestival op school?
Tags: poëzie , gedicht , VO

Onderweg in de stad Handen uit de mouwen (2) - groep 4-8

In vijf creatieve lessen steken kinderen de handen uit de mouwen. In deze tweede les zetten de kinderen hun verbeelding om in knip- en snijwerk dat leidt tot verrassende stadsgezichten.

Vogels op reis groep 5-8

Hoewel vogels het hele jaar door komen en gaan, zijn er in de herfst de meeste trekkende vogels. Een uitstekende gelegenheid om dit bijzondere verschijnsel te bestuderen.
Tags: natuur

De digitale kleuterklas Tien voor kleuters (2) - groep 1-2

Hoe geef je slimme kleuters voldoende uitdaging? Welke nieuwe ontwikkelingsmaterialen zijn er? Wat kan ik met techniek bij kleuters? In elke editie vindt u tien tips speciaal voor kleuteronderwijs, steeds gecentreerd rond een actueel thema.
Tags: taal , lezen
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll