Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe decembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 4 van dit jaar, en ook in nummer 3. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 4, 2015 - 2016
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.
Door zogenaamde doorkijkjes in te voeren en de kinderen ruimte te geven nieuwe energie en concentratie op te doen, kunnen uw leswisselingen aangenamer verlopen.

Mijn sportend lievelingsdier Handen uit de mouwen (4) - groep 1-8

In vijf creatieve lessen steken kinderen de handen uit de mouwen. In deze vierde les maken de kinderen door papier te scheuren hun eigen sportende lievelingsdier.
Met de verjaardagstrein maakt u de verjaardag van een kind extra bijzonder. Kies passende activiteiten uit het verrassende aanbod voor een feestelijke dag op school.
Tags: verjaardag

Spelen met drama groep 1-8

Het opdrachtspel biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus en leeftijden invulling te geven aan het vak drama. Breid het naar eigen smaak en behoefte uit.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll