Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe septembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 1 van dit jaar. Vergeet de hoofdletter niet!
Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Tieners zijn soms moeilijk te motiveren voor bepaalde taken. Hoe zet je ze aan hun leertaak toch te doen? Een kijkje in het puberbrein biedt uitkomst.

Aan de kook: Groentesoep Aan de kook (1) - groep 1-8

In deze 32e jaargang van Praxisbulletin gaan we aan de kook. Elke maand vindt u in deze rubriek eenvoudige, gezonde recepten en praktische tips bij de uitvoering.
Tags: koken , recepten

Spelen met woorden groep 7-8

Gedichten zetten aan tot nadenken en praten. Met de taal- en beeldoefeningen in dit artikel leert u de kinderen spelen met woorden.
Tags: poëzie , gedicht

Digital storytelling Tablet in de klas (1) - team

Veel leerkrachten zijn zoekende hoe ze tablets een plaats kunnen geven binnen het onderwijs. In deze negendelige serie willen we u rondom verschillende onderwerpen inspireren
Tags: mediawijs

Kijk, daar sta ik! Mensfiguren (1) - groep 1-4

Mensfiguren spelen een belangrijke rol in kunst en kunstonderwijs. In deze serie van drie artikelen worden kinderen vertrouwd gemaakt met het tekenen van en werken met mensfiguren.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll