Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe februarinummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 6 van dit jaar, en ook in nummer 5. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 6, 2014 - 2015
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.
Hoe gedragen planten zich in de winter? In dit artikel krijgt u achtergrondinformatie en ingangen om aan dit onderwerp in hartje winter aandacht te besteden.
Tags: natuur , winter

Aan de kook: Planten en kruiden Aan de kook (6) - groep 1-8

In deze 32e jaargang van Praxisbulletin gaan we aan de kook. Elke maand vindt u in deze rubriek eenvoudige, gezonde recepten en praktische tips bij de uitvoering.
Tags: koken , recepten

Samen vooruit Planmatig samenwerken met ouders - team

Welke manieren van ouderbetrokkenheid dragen het meeste bij aan de ontwikkeling van kinderen? En hoe kunt u stimuleren dat ouders betrokken zijn? Lees hoe u als school planmatig kunt werken aan de samenwerking met ouders.
Tags: ouders

Boomfeestdag groep 1-8

Met de tips in dit artikel organiseert u een boomfeestdag met afwisselende activiteiten voor de hele school.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll