Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe novembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 3 van dit jaar. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 3, 2015 - 2016
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.
Tussen sint en kerst kunt u aan de slag met dit centrale thema rondom kerstkaarten. U vindt hier activiteiten bij verschillende vakgebieden en tips om met alle groepen aan kerswensen te werken.
Tags: kerst

Meten wat je wilt weten Hoe maak je goede toetsvragen? - team

Hoe zorgt u ervoor dat toetsopgaven daadwerkelijk meten wat u wilt meten? En wat zijn de valkuilen? Ook als u zelf geen toetsvragen maakt, geeft dit artikel een inkijk in de achtergrond van het maken van toetsen.
Tags: toetsing
Wat doen de kinderen in uw groep het liefst: schrijven met de hand of typen op een toetsenbord? Laat ze de voor- en nadelen en voorkeuren hiervan onderzoeken.

Schoolrijpheid in beweging Tien voor kleuters (3) - groep 1-2

Hoe geef je slimme kleuters voldoende uitdaging? Welke nieuwe ontwikkelingsmaterialen zijn er? Wat kan ik met techniek bij kleuters? In elke editie vindt u tien tips speciaal voor kleuteronderwijs, steeds gecentreerd rond een actueel thema.
Tags: taal , lezen
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll