Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe septembernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 1 van dit jaar. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 1, 2015 - 2016
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.

In de werkplaats Suggesties voor de Kinderboekenweek - groep 1-2

Natuur, wetenschap en techniek staan centraal tijdens de komende Kinderboekenweek. Neem de kinderen mee naar de werkplaats, waarin van alles te ontdekken valt.

Houd/t van kunst Handen uit de mouwen (1) - groep 1-8

In vijf creatieve lessen steken kinderen de handen uit de mouwen. In deze eerste les creëren ze een nieuw verhaal door met figuren van resthout aan te sluiten bij een bekend kunstwerk.

Dieren vieren groep 1-2

Inspiratie voor een dierendag vol vrolijke fantasiespelen en feestelijke activiteiten met dierenknuffels én echte dieren.
Tags: dierendag

Een goede leesstart Tien voor kleuters (1) - groep 1-2

Hoe geef je slimme kleuters voldoende uitdaging? Welke nieuwe ontwikkelingsmaterialen zijn er? Wat kan ik met techniek bij kleuters? In elke editie vindt u tien tips speciaal voor kleuteronderwijs, steeds gecentreerd rond een actueel thema.
Tags: taal , lezen
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll