Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe januarinummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 5 van dit jaar, en ook in nummer 5. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Redactie in Nummer 5, 2014 - 2015
Op veler verzoek plaatsen we vanaf nu de inhoudsopgave van elk nummer op de site. Handig om te kopiëren en uit te delen.
Wat betekenen extreem hoge toetsscores? Hoe kan het dat vaardigheidsscores soms omlaag gaan? Moet ik het onderwijsaanbod aanpassen? Het antwoord op deze en andere vragen over kinderen die extreem hoog scoren op LVS-toetsen.

Natuur en techniek Tablet in de klas (5) - team

Veel leerkrachten zijn zoekende hoe ze tablets een plaats kunnen geven binnen het onderwijs. In deze negendelige serie willen we u rondom verschillende onderwerpen inspireren.
Tags: mediawijs

Dicht bij mij groep 5-8

Begin februari is het in Nederland poeziëweek. Niet lang daarna volgt Valentijnsdag. Aanleiding genoeg om aandacht aan (liefdes)poezië te besteden en de kinderen aan het dichten te zetten.
Tags: poëzie
Wat houden 21e-eeuwse vaardigheden in? En wat betekenen ze voor leerlingen en leerkrachten in de praktijk van alledag?
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll