Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het juninummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 10 van dit jaar en ook onder die van nummer 9. Vergeet de hoofdletter niet! Een index van de artikelen van afgelopen jaargang vindt u hieronder.
Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

28 KB
Index jaargang 31

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Bijdrage van Gallus in Nummer 10, 2013 - 2014
Elke maand leest u hier een 'bespiegeling' van een van de columnisten van Praxisbulletin. Deze maand schrijft Gallus over een doordenkertje richting de kinderen.
Tags: column

Denken in beeld Tekst en uitleg over het visuele leersysteem - team

Beeld- en taaldenken zijn twee leersystemen die beide een eigen manier van informatie verwerven en verwerken hebben. De beelddenker heeft het vaak moeilijk in het (talige) onderwijs.

Serie Bomen (9): linde Bomen (9) - groep 5-8

Negendelige serie over bomen. Aflevering 9: de linde. Met achtergrondinformatie in het blad en praktijkonderdelen op de website.

Uitbreiding - Bomen (9): linde Bomen (9) - groep 5-8

Negendelige serie over bomen. Uitbreiding bij nummer 10, over de linde. Met een doeblad.

Rijke leersituaties met eierdozen Goed(koop) onderwijs - groep 1-3

Eierdozen worden vaak gebruikt als knutselmateriaal, maar ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken bij leersituaties. In dit artikel vindt u lesideeën voor verschillende vakken.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll