Welkom op de site van het Praxisbulletin

U kunt voor de hele site inloggen met het wachtwoord uit het nieuwe oktobernummer. Dat staat onder de inhoudsopgave van Praxisbulletin 2 van dit jaar, en ook in nummer 1. Vergeet de hoofdletter niet! Kijk en like ons ook op Facebook: Praxisbulletin.

Geen abonnee?

Op de pagina Abonnement kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Nieuwsbrief!

Wilt u elke maand onze nieuwsbrief ontvangen en altijd op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en uitbreidingen op de site? Meld uzelf dan aan via deze link.

Veel plezier op onze site!

In dit nummer:

Fabeldieren groep 7-8

Kinderen kennen allerlei fabeldieren uit sprookjes, fantasyverhalen, films en computergames. Een interessant onderwerp om eens met de kinderen over van gedachten te wisselen en om ze ermee aan het werk te zetten.

Aan de kook: Feesteten Aan de kook (2) - groep 1-8

In deze 32e jaargang van Praxisbulletin gaan we aan de kook. Elke maand vindt u in deze rubriek eenvoudige, gezonde recepten en praktische tips bij de uitvoering.
Tags: koken , recepten
Dit jaar is het precies honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Deze oorlog biedt veel aanknopingspunten voor mooie gesprekken met kinderen. De gruwelijke details kunt u daarbij best omzeilen.

Filmlab groep 1-8

Een bezoek aan het Filmlab daagt uit tot vragen en beleven. Dit beeldverslag neemt u mee langs de opstelling.
Tags: natuur , kunst , techniek
Getallen zijn overal. Door kleuters hiervan bewust te maken en ze ermee te laten spelen, stimuleert u beginnende gecijferdheid.
Volgende 5 artikelen Vorige 5 artikelen

Poll